Desinfektionsprodukter med effekt på Coronavirus 2019-nCoV

Desinfektionsprodukter med effekt på Coronavirus 2019-nCoV

                                                                                                                                           Assens 6. februar 2020

En ny virus kaldet 2019-nCoV blev opdaget i slutningen af december 2019 i byen Wuhan i det østlige Kina, og dem, der er påvirket, har luftvejssymptomer, feber og hoste. Flere dødsfald er blevet bekræftet hovedsageligt blandt personer med et reduceret immunforsvar.

2019 nCoV er en coronavirus, der tilhører Coronaviridae-familien, som også inkluderer vira som SARS og MERS. Der er mange indikationer på, at virussen oprindeligt blev spredt fra dyr til menneske, men at den også kan sprede sig fra person til person via dråbeinfektion og direkte kontakt. Foruden Wuhan i Kina er smittede personer også blevet påvist i Thailand, Japan, Sydkorea, USA, og Tyskland. Yderligere global spredning er sandsynlig. 

WHOs råd til at undgå smitte, er at udføre god håndhygiejne ved hjælp af alkoholbaseret hånddesinfektion eller omhyggeligt at vaske hænderne med vand og sæbe. Man skal undgå direkte kontakt med smittede personer og undgå at berøre ansigt og øjne. Hvis du er i Kina, skal du undgå markeder med levende dyr og overflader, der er i kontakt med dyr.

2019 nCoV er en kappeklædt virus, og for at dræbe disse kræves et desinfektionsmiddel med påvist effekt mod kappeklædte vira. Følgende Kiilto-produkter har påvist virkning på kappeklædte vira og kan bruges til at forhindre smitte via hænder og overflader: 

  • Plum Hånddesinfektion 85%
  • Plum Hånddesinfektion 85% Gel
  • Plum Disinfector 85 %
  • WipeClean Ethanol Disinfection 80%
  • WipeClean Alco Free Disinfection
  • WipeClean Chlorine Disinfection
  • Antibac Overfladedesinfektion Wipes (ethanol)

Hent oversigt

KiiltoClean A/S

06-02-2020 13:19